Termeni de utilizare

Introducere

Merkur Sala Jocuri apreciază vizita dumneavoastră la acest website şi interesul pentru compania şi produsele noastre. Gasiţi mai jos importante note legale privind utilizarea acestui website.

Acest website este oferit de Merkur Entertainment Center SRL, Str. CEAIKOVSKI 9, Bucureşti. Orice utilizare a acestui website (Website-ul Merkur Sala Jocuri) reprezintă subiectul acestor Termeni de utilizare. Odată cu accesarea sau utilizarea Website-ului Merkur Sală Jocuri, aceşti termeni sunt acceptaţi în versiunea lor curentă.

Acest website a fost creat cu maximă grijă. Totuşi, nu ne putem asuma orice vina sau garanta pentru acurateţea şi integralitatea informaţiilor şi datelor oferite. Merkur Sală Jocuri îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile sau datele oferite în orice moment şi fără a anunţa în prealabil. Putem opri funcţionalitatea Website-ului Merkur Sală Jocuri, ca şi serviciile oferite în cadrul acestuia, parţial sau în totalitate, în orice moment. Datorită naturii internetului şi a sistemelor computerelor, Merkur Sală Jocuri nu poate asigura funcționarea continuă a Website-ului Merkur Sală Jocuri.

Produse. Servicii

Merkur Sală Jocuri oferă pe acest site informații despre produse și servicii care se poate să nu fie disponibile în toate locațiile. Pentru o listă completă a produselor și serviciilor Merkur Sală Jocuri, vă rugăm vizitați secțiunea dedicate sălii din orașul dumneavoastră.

Responsabilitate

Deși Merkur Sală Jocuri încearcă permanent să păstreze website-ul Merkur Sală Jocuri fără viruși, Merkur Sală Jocuri nu poate garanta lipsa acestora. Utilizatorul trebuie, pentru propria protecție, să urmeze toți pașii pentru a-și asigura securitatea, prin utilizarea unui antivirus înainte de a descărca orice informație sau documentație. Măsurile de protecție de mai sus nu intenționează, nici nu implică schimbări în dezavantajul utilizatorului.

Hyperlinks

Website-ul Merkur Sală Jocuri poate conține hyperlinks către paginile web aparținând terților. Merkur Sală Jocuri nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor pagini, utilizarea acestor pagini externe fiind făcută pe riscul utilizatorului.

Drepturi de autor

Conținutul acestui website este protejat prin drepturi de autor aparținând

MERKUR ENTERTAINMENT CENTER SRL

Str. CEAIKOVSKI   9

Bucureşti, România

Toate textele, pozele, fișierele de grafică, audio, video sau de animație, nume de mărci sau orice alt conținut al acestui website este subiectul legilor dreptului de autor sau al altor legi care protejează proprietatea intelectuală. Nu puteți schimba, copia, distribui, vinde, închiria, utiliza, suplementa în orice manieră informații aparținând acestui site, fără acordul primit în prealabil în scris. În cazul unui acord primit, orice copiere parțială sau integrală a conținutului website-ului Merkur Sală Jocuri trebuie să conțină și informația "© Merkur Sală Jocuri. All rights reserved.“ Puteți totuși citi, copia, printa și păstra materiale pe care Merkur Sală Jocuri le-a publicat pe acest site, dacă scopul acestor acțiuni nu este comercial.

Conferințele de presă, ca și documente, fotografii și grafică pot fi folosite de către publicațiile de presă cu condiția ca următorul anunț să fie atașat “© Merkur Sală Jocuri, www.merkur-sala-jocuri.ro. All rights reserved.” Reprintarea este gratuită, dar solicităm o copie pentru evidențele noastre.

Dacă doriți să utilizați material aparținând acestui website, vă rugam să ne contactati la

office@merkurcasino.ro

Brevete

În cazul în care nu se specifică altfel, toate logo-urile, brevetele, emblemele și denumirile produselor utilizate de către website-ul Merkur Sală Jocuri sunt protejate de către legea brevetelor. Acestea reprezintă proprietate intelectuală aparținând Merkur Sală Jocuri. Orice utilizare neautorizată sau abuz al acestor brevete sunt interzise și constituie o încălcare a legii brevetelor, a drepturilor de autor și a altor legi ce apără drepturile proprietății intelectuale.

Protecția datelor private

Pentru colectare, utilizare și procesarea datelor cu caracter personal aparținând utilizatorului website-ului Merkur Sală Jocuri, Merkur Sală Jocuri trebuie să respecte legile privind protecția datelor personale. Vă rugăm să citiți informațiile noastre privind protecția datelor.

Feedback

Apreciem dacă ne contactați. Dorim să scoatem în evidență faptul că putem utiliza orice idee sau propunere venită de la dumneavoastră pentru dezvoltarea, îmbunătățirea sau vânzarea produselor noastre.

 Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!