Servicii

Serviciile noastre sunt conturate întocmai pentru a întâmpina cerințele și dorințele tale.

Am făcut o selecție atentă a jocurilor electronice pe care ți le propunem, am pus în mișcare un serviciu de servire extrem de ospitalier și prompt. Am creat o atmosferă reconfortantă prin multitudinea de evenimente și de surprize pe care ți le pregătim în mod constant: campanii promoționale antrenante și generoase cu premii palpabile și regulamente clare și simple.

Programele de fidelitate extrem de simple și de eficiente îți vor recompense vizitele cu puncte pe care le poți preschimba în produse din vitrina noastră, de la aparatură electronică la obiecte de uz casnic.

Băuturile, buna dispoziție și un procent de câștig de 90% minimum garantat sunt din partea noastră.

Te așteptăm cu drag să facem cunoștință!

 

 

 Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!