Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu

Merkur Delfinariu, sală care a beneficiat de curând de o serie de modificări de design subtile dar în același timp inovatoare, atât din punct de vedere estetic cât și tehnologic și ergonomic, își așteaptă acum oaspeții cu un design revizuit, împrospătat, care îmbină perfect sentimentul de confort și familiaritate cu linia estetica modernistă.
Sala de lângă Delfinariu oferă și posibilitatea petrecerii timpului liber la Merkur Café, un café-bar elegant, deschis non-stop unde oaspeții pot servi diverse băuturi, pot viziona meciurile în direct sau, dupa caz, pot asculta muzică live și dacă doresc pot intra în sala de jocuri din continuarea cafenelei.
 

Sala de jocuri Merkur Delfinariu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:

• EGT Vega Vision Multi si  EGT Premier Multi conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION.

• Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TREASURE MANIA” , un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele.

• Merkur Powerhouse HP conectate la jackpotul de tip mystery PEARL JACKPOT   

 DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate la ”TREASURE MANIA JACKPOT”

• Aparate Casino Technology Modelul EZ Modulo cu mixul de jocuri Speed King conectate la sistemul de jackpot pe 4 nivele MOTORMANIA JACKPOT

• Ruleta Alfastreet cu patru posturi de joc.

 

La Merkur Delfinariu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:

• Programul de fidelitate “Client Merkur”

Prin programul de fidelitate “Client Merkur”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.

Campania ,,Hora Premiilor"
Anul acesta Merkur pune la bataie 1.300.000 de lei pentru clienții fideli! Vizitează-ne pentru a intra în posesia tichetelor și intră în Hora Premiilor!
Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:                
 1.)        Standard: 2 tichete 
 2.)        Happy Hour*: 5 tichete
 3.)        Happy Hour X-treme*: 10 tichete

*Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” şi sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sală Jocuri (Bd. Mamaia nr. 264, vis-a-vis de Delfinariu) www.facebook.com/merkurdelfinariu/

Sezonul de toamnă-iarnă

Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câştigătorii premiilor în valoare totală de 80 000 lei vor avea loc Miercuri 19 decembrie 2018, în cadrul petrecerii sezonului de iarnă al campaniei ,,Hora Premiilor". 


Merkur pe Facebook

GALERIE


Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Merkur Sală Jocuri DelfinariuMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!