Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai

 

 
Merkur Sală Jocuri 1 Mai Bucureşti, prima sală Merkur deschisă în 2004 în Romania, se află lângă piaţa 1 Mai pe bulevardul Ion Mihalache.
Merkur 1 Mai, deschis Non-Stop vă oferă divertisment de calitate, servicii excelente, free bar, evenimente şi campanii promoţionale ! 
 
Sala de jocuri Merkur 1 Mai oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi (inclusiv cabinetele cu mixurile noi: Green Collection, Orange Collection, Fruits Collection) conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION.
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TREASURE MANIA” -  un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele. 
- DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate la  sistemul de jackpot ”TREASURE MANIA”.
- Ruleta Alfastreet cu patru posturi de joc.
 
La Merkur 1 Mai  beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
Programul de fidelitate “Client Merkur”
 
Prin programul de fidelitate “Client Merkur” acumulezi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
Tot ce trebuie să faci este să fii prezent în sălile noastre și să accesezi contul de fidelitate folosind terminalul de la intrare.
 ATÂT DE SIMPLU!
 
Campania ,,Hora Premiilor"
A început sezonul premiilor! Anul acesta Merkur pune la bataie 1.300.000 de lei pentru clienții fideli! Vizitează-ne pentru a intra în posesia tichetelor și intră în Hora Premiilor!
Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:                
 1.)        Standard: 2 tichete 
 2.)        Happy Hour*: 5 tichete
 3.)        Happy Hour X-treme*: 10 tichete
 
 
 *Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” si sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sala Jocuri (Bd. Ion Mihalache 62)  www.facebook.com/Merkur1MaiBucuresti/
 
Etapa a patra a campaniei Hora Premiilor pune în joc 80 000 lei. Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câstigatorii premiilor vor avea loc Marți 11 decembrie 2018, în cadrul petrecerii sezonului de iarnă al campaniei ,,Hora Premiilor''

Merkur pe Facebook

GALERIE


Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri 1MaiMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!