Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper

 
Merkur Sală Jocuri Prosper Bucureşti este deschis Non-Stop în incinta Centrului Comercial Prosper, alftat la intersecţia Străzii Mihail Sebastian cu Calea 13 Septembrie.
Merkur Prosper vă oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
 - EGT Premier Multi conectate la sistemul de jackpot  EGT VEGA VISION 
-  Mai multe tipuri de Aparate Novomatic (Gaminator, Premium V+, Novostar II, Impera), Merkur HD conectate la TREASURE MANIA JACKPOT  -  un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele. 
-  Ruletă Alfastreet cu opt posturi de joc.
 
La Merkur Prosper beneficiaţi de următoarele campanii promoţionale:
• Programul de fidelitate “Client Merkur”
Prin programul de fidelitate “Client Merkur” acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.

 

Campania promoţională Premiile lui Mihai – Sala Merkur Prosper

Prietenul și colegul nostru, Mihai, dă un party cu premii de minim garantat 100.000 lei. 

Fii prezent în sala de jocuri Merkur Prosper pentru a intra în posesia tichetelelor de participare și pentru a le înscrie în concurs.

Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:                

 1.)        Standard: 1 tichet 

 2.)        Happy Hour*: 2 tichete

 3.)        Happy Hour X-treme*: 5 tichete

*Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” şi sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sală Jocuri (în incinta Complexului Comercial Prosper, Calea 13 Septembrie)  www.facebook.com/MerkurProsperBucuresti/

Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câştigătorii premiilor vor avea loc Miercuri 20 decembrie 2017, începând cu ora 19:00 în cadrul petrecerii lui Mihai.  

 


Merkur pe Facebook

GALERIE


Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Merkur Sală Jocuri ProsperMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!