Buzău - Merkur Sală Jocuri

Merkur Sala Jocuri Buzău este deschis Non-Stop în incinta staţiei CFR Buzău
Merkur Sală Jocuri Buzău vă invită să vă petreceţi timpul liber într-o atmosferă reconfortantă, unde veţi beneficia de cele mai bune servicii asigurate de personalul atent şi prietenos.
 
Sala de jocuri Merkur Buzău oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- aparate EGT Premier şi Premier Multi conectate atât  la sistemul de jackpot EGT MYSTERY PROGRESIVE VEGA VISION.
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic şi Merkur Powerhouse conectate atât la “TREASURE MANIA” -  un sistem de Jackpot de tip Mystery pe 3 nivele.
- Aparatele multidenominţie şi multi-game Sensa+ Gamopolis conectate la sitemul de jackpot pe 4 nivele MOTORMANIA JACKPOT 
 
La Merkur Buzău beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Merkur”
Prin programul de fidelitate “Client Merkur”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
 

Campania promoţională Premiile lui Mihai – Sala Buzău

Prietenul și colegul nostru, Mihai, dă un party cu premii de minim garantat 50.000 lei. 

Fii prezent în sala de jocuri Merkur Buzău pentru a intra în posesia tichetelelor de participare și pentru a le înscrie în concurs.

Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:                

 1.)        Standard: 1 tichet 

 2.)        Happy Hour*: 2 tichete

 3.)        Happy Hour X-treme*: 5 tichete

*Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” şi sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sală Jocuri (incinta clădirii C.F.R. Buzău)

www.facebook.com/MerkurBuzau/

Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câştigătorii premiilor vor avea loc Vineri 15 decembrie 2017, începând cu ora 19:00 în cadrul petrecerii lui Mihai. 


Merkur pe Facebook

GALERIE


Buzău - Merkur Sală Jocuri
Buzău - Merkur Sală JocuriMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!