Sibiu - Merkur Sală Jocuri

Cocheta sală de jocuri Merkur Sibiu, deschisă Non-Stop în incinta staţiei CFR Sibiu vă va surprinde încă din primul moment al vizitei. Atmosfera caldă şi prietenoasă vă va asigura confortul iar personalul atent vă va răsfăţa cu servicii personalizate astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă unică.
 
Sala de jocuri Merkur Sibiu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi conectate atât la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION cât şi la „THE GREAT JACKPOT”,
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic, Merkur Powerhouse şi Diversity Atronic conectate atât la “TEASURE MANIA JACKPOT” cât şi la „THE GREAT JACKPOT”
 
La Merkur Sibiu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Merkur”
Prin programul de fidelitate “Client Merkur”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
 

Campania promoţională Premiile lui Mihai – Sala Sibiu

Prietenul și colegul nostru, Mihai, dă un party cu premii de minim garantat 50.000 lei. 

Fii prezent în sala de jocuri Merkur Sibiu pentru a intra în posesia tichetelelor de participare și pentru a le înscrie în concurs.

Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:                

 1.)        Standard: 1 tichet 

 2.)        Happy Hour*: 2 tichete

 3.)        Happy Hour X-treme*: 5 tichete

*Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” şi sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sală Jocuri (incinta clădirii C.F.R. Sibiu)

www.facebook.com/MerkurSalaJocuri.Sibiu/

Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câşigătorii premiilor vor avea loc Luni 18 decembrie 2017, începând cu ora 19:00 în cadrul petrecerii lui Mihai. 


Merkur pe Facebook

GALERIE


Sibiu - Merkur Sală Jocuri
Sibiu - Merkur Sală JocuriMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!