Craiova - Merkur Sală Jocuri

 

Merkur Sală Jocuri Craiova este deschisă Non-Stop pe Calea Bucureşti vizavi de McDonald’s
 
Merkur Sală Jocuri Craiova vă oferă un nou concept de sală de jocuri. Divertisment, confort şi servicii excelente pentru orice buget. 
Veţi fi învăluiţi într-o atmosferă relaxantă şi primitoare accentuată de un service prompt, subtil şi mereu la dispoziţia dumneavoastră, specific Merkur, unde vă vor fi oferite băuturi cochete şi diversificate, mulate pe cerinţele fiecaruia.
 
Sala de jocuri Merkur Craiova oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
• EGT Vega Vision Multi si  EGT Premier Multi conectate atât la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION cât şi la la „THE GREAT JACKPOT”,
• Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate atât la “TEASURE MANIA JACKPOT” cât şi la „THE GREAT JACKPOT” 
• Merkur Powerhouse conectate atât la jackpotul de tip mystery PEARL JACKPOT cât şi la „THE GREAT JACKPOT” 
 
La Merkur Craiova beneficiaţi de următoarele campanii promoţionale:
• Programul de fidelitate “Client Merkur”
Prin programul de fidelitate “Client Merkur”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Merkur. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Merkur” beneficiază de băuturi gratuite.
 

Campania promoţională Premiile lui Mihai – Sala Merkur Craiova

Prietenul și colegul nostru, Mihai, dă un party cu premii de minim garantat 50.000 lei. 

Fii prezent în sala de jocuri Merkur Craiova pentru a intra în posesia tichetelelor de participare și pentru a le înscrie în concurs.

Tichetele de participare se vor acorda aleatoriu cu ajutorul sistemului informatic centralizator și în funcție de intervalele orare astfel:              

 1.)        Standard: 1 tichet 

 2.)        Happy Hour*: 2 tichete

 3.)        Happy Hour X-treme*: 5 tichete

*Happy Hour și Happy Hour X-treme sunt reprezentate de intervalele orare stabilite în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al prorgramului de fidelitate „Client Merkur” şi sunt publicate pe pagina de facebook Merkur Sală Jocuri (Calea Bucureşti bl. 14A)

www.facebook.com/MerkurCraiova/

Extragerile în urma cărora vor fi stabiliți câştigătorii premiilor vor avea loc Marți 12 decembrie 2017, începând cu ora 19:00 în cadrul petrecerii lui Mihai. 


Merkur pe Facebook

GALERIE


Craiova - Merkur Sală Jocuri
Craiova - Merkur Sală Jocuri
Craiova - Merkur Sală Jocuri
Craiova - Merkur Sală JocuriMerkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!