Impressum

Acest website este oferit de:

MERKUR ENTERTAINMENT CENTER SRL

Sediu social: Str. CEAIKOVSKI   9   Bucureşti

Merkur Sala Jocuri apreciază vizita la acest website si interesul dumneavoastră pentru compania si produsele noastre. Găsiți mai jos precizări importante privind condițiile de utilizare ale acestui website.

 

PROTECTIA DATELOR

In conformitate cu cerinţele legale, Merkur Sala Jocuri are obligaţia de a administra in condiţii de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, în așa fel încât aceste date sa fie strict protejate.

Datele dumneavoastră, fie ele cu caracter personal, fie cele care nu au caracter personal sunt protejate prin parole în toate sistemele în care sunt păstrate. Persoanelor care au acces la aceste date le este strict interzisă transmiterea lor către terţe persoane, fără acordul dvs. exprimat în prealabil.

 

PRODUSE. SERVICII

Merkur Sala Jocuri oferă, pe acest website, informaţii despre produse și servicii care pot să nu fie disponibile în anumite ţari. Merkur Sala Jocuri nu garantează ca aceste produse și servicii sunt disponibile în ţara dumneavoastră. Pentru o listă completă a produselor și serviciilor Merkur Sala Jocuri, vă rugăm să vizitaţi pagina de web aferentă ţarii respective.

 

RESPONSABILITATE

Merkur Sala Jocuri nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau de actualitate a informațiilor publicate sau menținute pe website. Mai mult decât atât, Merkur Sala Jocuri iși rezervă dreptul de a modifica informațiile sau datele oferite in orice moment si fără a anunta in prealabil.

Website-ul Merkur Sala Jocuri poate conține hyperlinks către paginile web aparținând terților. Merkur Sala Jocuri nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor pagini sau pentru modul in care acești terți protejează datele dvs. cu caracter personal.

 

DREPTURI DE AUTOR SI BREVETE

Conținutul acestui website este protejat prin drepturi de autor.

In cazul in care nu se specifica altfel, toate logo-urile, brevetele, emblemele si denumirile produselor utilizate reprezintă proprietatea intelectuala aparținând Merkur Sala Jocuri. Orice utilizare neautorizata este interzisa si va fi sancționata potrivit legii.Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!