Sponsorizări

De la începutul anului 2007, Merkur a devenit un partener de nădejde al Federației Române de Box, sponsorizând gale de box atât în România (Turnu Severin, București, Constanța, Piatra Neamț, Ploiești), cât și peste hotare, la Valencia, unde Sorin "Pantera" Tănăsie a obținut Centura de Campion European învingându-l pe spaniolul Karim Quibir Lopez chiar la acesta acasă.

Ne vom implica în continuare și îi vom sprijini pentru că avem încredere în box-ul românesc, în pugiliști precum Viorel Simion și Bogdan Dinu.
Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!