Filosofia Noastră

Suntem mai mult decât un concept și cu siguranță suntem mai mult decât o sală de jocuri.

Avem o pasiune pentru detaliu și o grijă aparte pentru relațiile sănătoase dintre noi și clienții noștri. Încercăm pe cât putem să evităm clișeele și construim fiecare interacțiune într-o manieră plăcută pentru noi și oaspeții noștri.

Ne dorim ca prin integritate, competență și intențiile cele mai bune să îți oferim o experiență de neuitat în sălile de jocuri Merkur. Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!