Despre noi

Din 2004, suntem prezenți în marile orașe din România cu un concept nou pentru sălile de jocuri.

Ne place să facem lucrurile diferit. Ne străduim să aducem în timpul tău liber alternativul și divertismentul. Te punem pe tine în prim plan și suntem pregătiți să îți oferim confort și servicii excelente pentru orice buget.

Te invităm să îți petreci momentele de relaxare într-o atmosferă captivantă la cele mai noi tipuri de aparate electronice, alături de personalul care îți va sta la dispoziție, oferindu-ți o gamă diversificată de produse din partea casei. Te așteptăm să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit, pentru că noi răsplătim fidelitatea!

Bucură-te de calitatea și corectitudinea oferită de Merkur!

Te așteptăm pregătiți!

Vizitează-ne!

 

Merkur Sală Jocuri desfăşoară activitatea de jocuri de noroc de tip slot-machine, activitate autorizată, controlată şi monitorizată de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc şi deţine licenţa pentru organizarea jocurilor de noroc de tip slot-machine: RO3125L000922.Merkur Sală Jocuri

Merkur îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Merkur sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Merkur și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!